NEWS

Guest User Guest User

THE LOBBY

Ontdek onze beauty: The Lobby.

Een toffe upper bar om voor of na uw diner te genieten van een aperitief of borrel.

Meer lezen
Guest User Guest User

Nieuw & uniek in antwerpen

Misschien heeft u hem al gespot bij een bezoek aan MAVEN? De meer dan 70kg exclusieve ossenrug die in de rijpingskast in MAVEN hangt.

Meer lezen
Guest User Guest User

THE HOME EXPERIENCE BOX

The MAVEN Home Experience Box

Het perfecte takeaway menu voor een uitstekend diner thuis

Chefs Luc De Laet & Jules Koninckx hebben met veel zorg een heerlijke MAVEN takeaway box samengesteld zodat je vanaf nu ook thuis kan genieten van de MAVEN experience.

Meer lezen
Guest User Guest User

MAVEN’s GIFTCARD

Vanaf vandaag kan je op onze website een cadeaubon kopen voor MAVEN. Verras je geliefde met een heerlijke lunch of diner bij MAVEN. We geven hem of haar een onvergetelijke belevenis.

Meer lezen
Guest User Guest User

MEET WIM VAN DER BORGHT

Shrimp Tempura is een vooruitstrevende Antwerpse Hospitality- en Horeca groep, die unieke horeca experiences aanbiedt in originele locaties. Wim Van der Borght is horecaondernemer en sinds 2017 de motor achter deze organisatie.

Meer lezen
Guest User Guest User

MEET JULES KONINCKX

Eten en de passie voor het koken is hem met de paplepel ingegeven. Alhoewel hij aanvankelijk eerst de studie logistiek management aanving alvorens een opleiding beenhouwerij in avondschool te gaan volgen. Om zo zijn grote droom, carrière maken in het premium segment van de sector, meer bepaald bij Luc De Laet.

Meer lezen
Guest User Guest User

MEET LUC DE LAET

Het verhaal van Luc De Laet (& Peggy Van Haver) is er een van goesting, hard werken en een ferme portie gezonde ambitie. In 1992 begon hun verhaal in Hove, daar nam Luc een zaak over van de familie Hendrickx.

Meer lezen
Guest User Guest User

WELKOM IN MAVEN

Op 19 juni 2020 opent eindelijk in de Luikstraat op het bruisende Zuid high-end vleesrestaurant MAVEN, een duurzaam concept met de expertise van gerenommeerd beenhouwer Luc De Laet, de passie van horecaondernemer Wim Van der Borght en het peper en zout van jong talent Jules Koninckx. De keuken zal de nadruk leggen op ‘noble meat craft’, de bereiding van edele ambachtsproducten en garandeert op deze manier een ongekende en bewuste smaakbeleving.

Meer lezen