
NEWS
MAVEN in THE TOP 101 WORLD’S BEST STEAK RESTAURANTS
MAVEN heeft plaats 44 verdiend op de lijst van 101 World’s Best Steak Restaurants.
21 Culinaire hotspots in antwerpen
We zijn super trots om tussen dit mooie lijstje deelnemers te staan. Lees er alles over op foodinspiration.com.
THE LOBBY
Ontdek onze beauty: The Lobby.
Een toffe upper bar om voor of na uw diner te genieten van een aperitief of borrel.
Nieuw & uniek in antwerpen
Misschien heeft u hem al gespot bij een bezoek aan MAVEN? De meer dan 70kg exclusieve ossenrug die in de rijpingskast in MAVEN hangt.
THE HOME EXPERIENCE BOX
The MAVEN Home Experience Box
Het perfecte takeaway menu voor een uitstekend diner thuis
Chefs Luc De Laet & Jules Koninckx hebben met veel zorg een heerlijke MAVEN takeaway box samengesteld zodat je vanaf nu ook thuis kan genieten van de MAVEN experience.
MAVEN’s GIFTCARD
Vanaf vandaag kan je op onze website een cadeaubon kopen voor MAVEN. Verras je geliefde met een heerlijke lunch of diner bij MAVEN. We geven hem of haar een onvergetelijke belevenis.
MEET WIM VAN DER BORGHT
Shrimp Tempura is een vooruitstrevende Antwerpse Hospitality- en Horeca groep, die unieke horeca experiences aanbiedt in originele locaties. Wim Van der Borght is horecaondernemer en sinds 2017 de motor achter deze organisatie.
MEET JULES KONINCKX
Eten en de passie voor het koken is hem met de paplepel ingegeven. Alhoewel hij aanvankelijk eerst de studie logistiek management aanving alvorens een opleiding beenhouwerij in avondschool te gaan volgen. Om zo zijn grote droom, carrière maken in het premium segment van de sector, meer bepaald bij Luc De Laet.
MEET LUC DE LAET
Het verhaal van Luc De Laet (& Peggy Van Haver) is er een van goesting, hard werken en een ferme portie gezonde ambitie. In 1992 begon hun verhaal in Hove, daar nam Luc een zaak over van de familie Hendrickx.
WELKOM IN MAVEN
Op 19 juni 2020 opent eindelijk in de Luikstraat op het bruisende Zuid high-end vleesrestaurant MAVEN, een duurzaam concept met de expertise van gerenommeerd beenhouwer Luc De Laet, de passie van horecaondernemer Wim Van der Borght en het peper en zout van jong talent Jules Koninckx. De keuken zal de nadruk leggen op ‘noble meat craft’, de bereiding van edele ambachtsproducten en garandeert op deze manier een ongekende en bewuste smaakbeleving.